Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Eivy Boyfriend Fit Gaiter Top, Grey Melange

kr 719. -
*

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 599.-
✓ Fri retur ved bytte
✓ Lynrask levering på 1-3 dager ✓ Prisgaranti
Legg i ønskelisten

Eivy Boyfreind Fit Gaiter Top
Har du opplevd at kjæresten din stjeler Eivy-undertøyet ditt? Det har vi opplevd så mange ganger at vi har utviklet en undertøy i en oversize-modell som gjør at den passer enda bedre som unisex.
Vårt legendariske undertøy med integrert mykt fleecefôret halsvarmer gjør dagen din i fjelletenda bedre! Undertøyet vårt er utviklet i ensnowboardsesong i alpene for å gi maksimal komfort under alle forhold. Halsvarmeren kan trekkes opp og er perfekt når det er kaldt, noe som gjør at du slipper ekstra plagg ”Icecold days”.
Gaiter-modellen har ekstra høy halsvarmer i nakken, slik at du kan trekke den opp under hjelmen eller lua. Plagget er produsert i elastisk, hurtigtørkende og fukttransporterende materiale med myk, børstet innside som holder deg tørr og varm. Toppens flatlocksømmer hindrer gnaging, og plagget er lengre bak for å gi ekstra varme og beskyttelse. De ekstra lange ermenemed integrerte hull til tommelen holder ermene på plass under aktivitet og kan brukes inni hanskene for å tilføre ekstra varme.
Originalen.
Stoff: Øko-Tex® FABdry™ Polyester/Elastan
Forpaktning: Produsert i gjenvinnbart EVA-materiale, perfekt som toalettmappenår du er ute og reiser.
Modellen er 173 cm høy og har størrelse S.Vårt varenummer: 4137
EAN: 7330057006018
Varenummer: EI18019