Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter
FILTER
Sortere
Vis per side

Anarchy Hotpants, Hexagon

Anarchy Apparel Hexagon Hotpants er dine nye favoritt treningsshorts. Et høyelastisk midjebånd og perfekt passform kombinert med mykt fuktutdrivende materiale gjør at denne shortsen kan brukes til enhver type trening.
kr 100.- kr 349.-

BARA Shorts, Tundra

Tundra Shape Shorts fra Bara er en treningsshorts til dame, og et alternativ til treningstights. Nydelig for jogging på sommeren, eller hele året på treningsenter. Biker-shorts lengde, med lommer på sidene - Perfekt passform og 100% squat proof!
kr 499.-

Anarchy Hotpants, Carbonite

Anarchy Apparel Carbonite Hotpants er en treningsshorts du bare må ha i garderoben. Et fantastisk design med høyelastisk midjebånd og perfekt passform kombinert med mykt fuktutdrivende materiale gjør at denne shortsen kan brukes til enhver type trening.
kr 100.- kr 349.-

ICIW Shorts Black

Den deilige og luftige treningsshortsen er kjent for sin komfort. Shortsen er perfekt til treningsøkten inne eller ute en varm dag.
kr 239.- kr 399.-

Better Bodies Gracie Hotpants, Lilac

Better Bodies hotpants er en treningsshorts du bare må ha i garderoben. Super lekker fasong og super behagelig å ha på! Høy på livet og slim i modellen.
kr 100.- kr 399.-

Better Bodies Highbridge Shorts Yellow

Superdigg og kul shorts fra Better Bodies. Shortsen er kort i modellen. Passer perfekt til styrkeøkter, løping eller til en hverdags stil.
kr 100.- kr 299.-
Sortere
Vis per side